BASIC

Μέχρι και 5 μαθήματα την εβδομάδα
Ο εκτιμώμενος μηνιαίος χρόνος εκπαίδευσης είναι 5 ώρες (έχοντας ολοκληρώσει 20 μαθήματα). Ο πραγματικός χρόνος εκπαίδευσης εξαρτάται από το ρυθμό συμμετοχής κάθε ατόμου. Η τιμή κάθε συνδρομής είναι ανεξάρτητη από τον αριθμό μαθημάτων που λαμβάνονται και ολοκληρώνονται από κάθε χρήστη.

Εξατομικευμένο παιδαγωγικό περιεχόμενο
με βάση το επίπεδό σας, τις ανάγκες σας, τα ενδιαφέροντά σας, κ.λπ.

Ατομικό διαδικτυακό Workbook (Βιβλίο ασκήσεων)
Στατιστικά στοιχεία, εκτυπώσιμοι κατάλογοι λεξιλογίου, γραμματική, ιστορίες, κ.λπ.

Χαρτοφυλάκιο & Πιστοποιητικό
Μετά την ολοκλήρωση των δέκα πρώτων μαθημάτων σας, θα λάβετε μια εξατομικευμένη παιδαγωγική έκθεση, που ονομάζεται 'Χαρτοφυλάκιο'. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής σας, σας παρέχουμε πιστοποιητικό ολοκλήρωσης μαθημάτων περιλαμβανομένων λεπτομερών στατιστικών στοιχείων σχετικά με την πρόοδο σας και το ποσοστό συμμετοχής σας.

6 μήνες 12 μήνες 24 μήνες 36 μήνες απεριόριστο χρονικό διάστημα
μέχρι 120 μαθήματα μέχρι 240 μαθήματα μέχρι 480 μαθήματα μέχρι 720 μαθήματα Αυτόματη μηνιαία ανανέωση

€28

ανά μήνα

€20

ανά μήνα

€16

ανά μήνα

€14

ανά μήνα

€39

ανά μήνα
* Περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ

6 μήνες 12 μήνες 24 μήνες 36 μήνες απεριόριστο χρονικό διάστημα
μέχρι 120 μαθήματα μέχρι 240 μαθήματα μέχρι 480 μαθήματα μέχρι 720 μαθήματα Αυτόματη μηνιαία ανανέωση

€42

ανά μήνα

€30

ανά μήνα

€24

ανά μήνα

€21

ανά μήνα

€59

ανά μήνα
* Περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ

PREMIUM

Όλα τα πλεονεκτήματα του BASIC και επιπλέον:

Premium υποστήριξη
Η τεχνική ομάδα μας υπόσχεται να θέτει τα αιτήματά σας σε προτεραιότητα και να επικοινωνεί πολύ σύντομα μαζί σας.

Εξειδικευμένα επεισόδια αγγλικών για επιχειρήσεις
Επαγγελματικές καταστάσεις, λεξιλόγιο για επιχειρήσεις, κ.λπ.

Επαγγελματική εξατομίκευση
Οικονομία, οικονομικά, διοίκηση, πληροφορική, μάρκετινγκ, πωλήσεις, ανθρώπινο δυναμικό, μηχανική, κ.λπ.


PRO

Όλα τα πλεονεκτήματα του PREMIUM και επιπλέον:

Παιδαγωγική υποστήριξη
Στο πλαίσιο κάθε μαθήματος και διόρθωσης, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με την ομάδα μας για να υποβάλουν ερωτήσεις καθώς και να διατυπώνουν σχόλια και προτάσεις.

Για επιχειρήσεις

Εποπτεία Ανθρώπινου Δυναμικού
Τα εργαλεία εποπτείας Ανθρώπινου Δυναμικού επιτρέπουν στους διαχειριστές να παρακολουθούν εύκολα την πρόοδο των μαθητών ατομικά και ως ομάδα, συμπεριλαμβανομένων του επιπέδου τους, του ποσοστού συμμετοχής του, του ιστορικού των μαθημάτων κ.λπ. Το εργαλείο διαχείρισης επιτρέπει στους νέους μαθητές να εγγραφούν γρήγορα και παρέχει σχετικές διοικητικές πληροφορίες.

Ανατροφοδότηση
Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής περιόδου θα αποστέλλεται αυτόματα μια έρευνα ανατροφοδότησης, καθώς και μια αναλυτική μηνιαία περίληψη με τα βασικά στοιχεία της εκπαίδευσης.

Συνεταιριστική διαχείρηση εμπορικού σήματος
Διατίθεται εκπαιδευτικό πρόγραμμα με το ίδιο εμπορικό σήμα (ενσωμάτωση λογοτύπου στα μαθήματα, διορθώσεις, βιβλίο ασκήσεων, κ.λπ.)

Option "Gymglish & Teacher"
(για σπουδαστές που παρακολουθούν το Gymglish μαζί με άλλο μάθημα με δάσκαλο). Το Gymglish θα στείλει παιδαγωγική ενημέρωση στον δάσκαλο πριν από κάθε μάθημα, τονίζοντας τις αδυναμίες του μαθητή, ενδιαφέροντα σημεία και έννοιες για επανάληψη.

6 μήνες 12 μήνες 24 μήνες 36 μήνες
μέχρι 120 μαθήματα μέχρι 240 μαθήματα μέχρι 480 μαθήματα μέχρι 720 μαθήματα

€70

ανά μήνα

€50

ανά μήνα

€40

ανά μήνα

€35

ανά μήνα
* Περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Υπολογίζοντας ότι κάποιος εκπαιδευόμενος με βασικές γνώσεις Αγγλικών που επιθυμεί να συμμετάσχει σε εξετάσεις γλωσσομάθειας επιπέδου Lower (B2), θα χρειαστεί να παρακολουθήσει κατά μέσο όρο 4 τάξεις σε κάποιο κέντρο ξένων γλωσσών (φροντιστήριο) και να δαπανήσει συνολικά €1.600-€3.200, μπορείτε εύκολα να διακρίνετε το συγκριτικό πλεονέκτημα του 10-minute English, το οποίο μειώνει δραστικά τη διάρκεια σπουδών (συνάρτηση του επιπέδου στο οποίο ήδη ευρίσκεστε) –σε 1-3 χρόνια– αλλά και το κόστος της εκπαίδευσης –από €240 έως €504 συνολικά– για την επίτευξη του ίδιου ακριβώς αποτελέσματος.

Λόγω των προδιαγραφών, της ευελιξίας και του περιεχομένου του, το 10-minute English είναι το ιδανικό σύστημα εκπαίδευσης για στελέχη επιχειρήσεων, επαγγελματίες, εργαζόμενους και φοιτητές από οποιοδήποτε γεωγραφικό σημείο, κυρίως όμως για όσους διαμένουν ή εργάζονται σε απομακρυσμένες περιοχές και δεν έχουν πρόσβαση σε εναλλακτικούς τρόπους εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ